Dzień I – Poniedziałek
Śniadanie:
Mleko, płatki owsiane
Kanapki - 2 kromki razowego pieczywa, masło, 2 plasterki szynki, 2 plasterki sera żółtego
Herbata z cytryną
Drugie śniadanie:
Kanapki – 2 kromki razowego pieczywa, masło śmietankowe, biały ser, miód
Jabłko
Szklana niegazowanej wody
Obiad:
I danie:
Zupa ogórkowa
Sok jabłkowy
II danie:
Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z buraczków
Sok pomarańczowy
Podwieczorek:
Sałatka wieloowocowa
Kompot truskawkowy
Kolacja:
Kanapki – 2 bułki grahamki, masło śmietankowe, ser biały, rzodkiewka, szczypiorek,
dżem wiśniowy
Kakao
Dzień II – Wtorek
Śniadanie:
Kanapki - 2 kromki chleba razowego, margaryna, ser twarogowy, 4 listki sałaty, 4 rzodkiewki
Pomarańcza
Herbata z cytryną
Drugie śniadanie:
Jogurt naturalny
Garść musli owocowego
Sok malinowy
Obiad:
I danie:
Zupa pomidorowa
Szklanka wody
II danie:
Kopytka, duszony indyk, surówka z kiszonej kapusty
Sok grejpfrutowy
Podwieczorek:
Mieszanka „studencka”
2 morele
Sok morelowo - brzoskwiniowy
Kolacja:
Kanapki – 2 bułki, pasta jajeczna
Sałatka z pomidora i ogórka
Kefir
Herbata
Dzień III – Środa
Śniadanie:
Kanapki – 2 kromki chleba razowego, 2 plasterki sera żółtego, 4 plastry pomidora, szczypiorek
Kawa zbożowa
Drugie śniadanie:
Bagietka
Sałatka warzywna z majonezem
Banan
Szklanka wody gazowanej
Obiad:
I danie:
Zupa warzywna
Kompot z suszu
II danie:
Mała pizza z szynką i pieczarkami
Sok pomidorowy
Podwieczorek:
Budyń czekoladowy, 5 biszkoptów
Mleczny szejk
Kolacja:
2 naleśniki (z serem białym i dżemem truskawkowym)
Szklanka mleka
Dzień IV – Czwartek
Śniadanie:
Mleko, płatki śniadaniowe
Sok bananowy
Drugie śniadanie:
Zapiekanka z serem i pieczarkami
Kiść winogron
Sok marchewkowy
Obiad:
I danie:
Zupa grochowa
Sok z kiwi
II danie:
Frytki, pierś z kurczaka, surówka z marchewki i jabłka
Napój winogronowy
Podwieczorek:
Kawałek sernika
Herbata
Kolacja:
Kanapki – 2 kromki chleba razowego, pasta rybna
Herbata owocowa
Dzień V – Piątek
Śniadanie:
Kanapki – kromka chleba, ser topiony, szczypiorek
Herbata z cytryną i cukrem
Drugie śniadanie:
Kanapki – 2 bułki, dżem truskawkowy
Grejpfrut
Sok marchewkowo – jabłkowy
Obiad:
I danie:
Zupa fasolowa
Sok multiwitamina
II danie:
Indyk nadziewany kaszą, surówka z kwaszonej kapusty
Herbata mrożona
Podwieczorek:
Galaretka owocowa
Sok porzeczkowy
Kolacja:
Kanapka – kromka chleba z masłem orzechowym
Kakao
Dzień VI – Sobota
Śniadanie:
Płatki z mlekiem
Bułka maślana z dżemem brzoskwiniowym
4 Maliny
Herbata malinowa
Drugie śniadanie:
Serek homogenizowany
Kiwi
Sok agrestowy
Obiad:
I danie:
Zupa szczawiowa
Szklanka wody
II danie:
Rolada drobiowa, surówka marchewkowo- jabłkowa
Sok marchewkowy
Podwieczorek:
Ciastko kruche z kremem, suszone śliwki
Szklanka oranżady
Kolacja:
Kanapki – Bułka pszenna, pasta jajeczna, pomidor
Herbata z cukrem
Dzień VII – Niedziela
Śniadanie:
Kanapki – 2 kromki chleba żytniego, kapusta pekińska, papryka, 2 plasterki wędliny
Herbata z cukrem i cytryną
Drugie śniadanie:
Gruszka
Kiełbasa z keczupem i musztardą
Kromka chleba
Sok marchewkowo - brzoskwiniowy
Obiad:
I danie:
Rosół z makaronem
Szklanka wody
II danie:
Ryba smażona, ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty i marchewki
Sok multiwitamina
Podwieczorek:
Sałatka wieloowocowa
Wafelek w czekoladzie
Sok ananasowy
Kolacja:
Kotlety sojowe
Maślanka truskawkowa
Kakao