profil

Program wycieczki narciarskiej (7-dniowej) i kalkulacja

drukuj
poleca 82% 385 głosów

Treść
Obrazy
Wideo
Komentarze

Wycieczka narciarska - Zakopane

Czas trwania wycieczki: 7 dni

Termin wycieczki: 01-07.XII.2007 r.

Liczba uczestników: 40 osób (uczestnicy)
2 osoby jako opieka
1 pilot


Środek transportu: autokar wyposażony w toaletę,
Video, TV, barek (odpłatnie)

Wyżywienie: tylko śniadanie, reszta we własnym zakresie

Nocleg:
Hotel Mercure Kasprowy Zakopane ***
Polana Szymoszkowa
34-500 Zakopane


PROGRAM WYCIECZKI

1 dzień - 1.12.2007, sobota
23:00 – Wyjazd z Lublina

2 dzień - 2.12.2007, niedziela
–8:00 przyjazd do Zakopanego
8:00 – 10:00 – czas wolny na odpoczynek i posiłek
10:00 – wjazd kolejką na Gubałówkę
10:10 – 15:00 – zjazdy po stokach narciarskich
15:00 – zjazd kolejką z Gubałówki
15:20 – 16:00 - obiadokolacja
16:00 – 20:00 – czas wolny
20:00 – spotkanie przy autokarze i wyjazd do hotelu
20:15 zakwaterowanie w hotelu

3 dzień – 3.12.2007, poniedziałek
8:30 – 9:00 – śniadanie w hotelu
9:00 – 10:00 – czas wolny
10:00 – wyjazd autokarem pod Kasprowy Wierch
10:30 – wjazd kolejką linową na Kasprowy Wierch
10:45 – zbiórka
11:00 – 14:00 – zawody w zjazdach narciarskich
14:00 – 15:00 – czas wolny
15:15 – zjazd kolejką z Kasprowego Wierchu
15:30 – powrót autokarem do hotelu
16:00 – 17:40 - obiadokolacja
od 17:40 – czas wolny

4 dzień - 3.12.2007, wtorek
8:30 – 9:00 – śniadanie w hotelu
9:00 – 15:00– czas wolny
15:00 – 15:40 - obiadokolacja
15:40 – wyjazd autokarem pod stocznię narciarska Wielka Krokiew
16:00 – 19:00 – oglądanie mistrzostw Polski w skokach narciarskich
19:20 – powrót do hotelu

5 dzień – 4.12.2007, środa
8:30 – 9:00 – śniadanie w hotelu
9:00 – 10:00 – czas wolny
10:00 – wyjazd autokarem na lotnisko
11:00 – 12:00 – oglądanie Zakopanego i okolic z samolotu
12:30 – 16:00 – wykład o historii narciarstwa
16:00 – 17:00 - obiad w pobliskiej knajpce
17:00 – powrót do hotelu i czas wolny

6 dzień – 5.12.2007, czwartek
8:30 – 9:00 – śniadanie w hotelu
9:00 – 10:00 – czas wolny
10:30 – 15:30 – wycieczka po Krupówkach
15:30 – 16:15 – obiad w restauracji Kociubka
16:15 – 17:00 – zwiedzanie Muzeum Stylu Zakopiańskego
17:00 – powrót do hotelu i czas wolny

7 dzień – 6.12.2007, piątek
8:30 – 9:00 – śniadanie w hotelu
9:30 – zbiórka przed hotelem
9:45 – wyjazd do Lublina


KALKULACJA KOSZTÓW IMPREZY

NOCLEG 15 zł (od osoby, miejsce w czwórce) x 5 nocy = 75 zł

KALKULACJA KOSZTÓW PILOTA

Noclegi 20 zł x 5 nocy = 100 zł
Wyżywienie 100 zł
Wynagrodzenie 50 zł x 7 dni = 350 zł
550,00
RAZEM

Koszt na osobę: 550,00 / 40 = 13,75 zł

KALKULACJA KOSZTÓW OPIEKUNÓW

Noclegi 100 zł x 2 opiekunów = 200 zł
Wyżywienie 100 zł x 2 opiekunów = 200 zł
Wynagrodzenie 50 zł za dobę x 2 opiekunów x 7 dni = 700 zł
RAZEM 1100 zł

Koszt na osobę: 1100 zł / 40 osób = 27,50 zł

ŚNIADANIA 7 zł x 5 = 35 zł


KOSZTY NA OSOBĘ

NOCLEGI 75,00 zł
PROGRAM ok. 150 zł
TRANSPORT 90 zł
PILOT 13,75 zł
OPIEKUNOWIE 27,50 zł
ŚNIADANIA 35 zł
Ubezpieczenie: 10 zł od osoby

Marża biura turystycznego: 200 zł
Koszt na osobę: 200 zł / 40 osób = 5 zł



RAZEM KOSZT NA OSOBĘ: 406,25 zł


Polecasz? Tak Nie
Komentarze (1) Brak komentarzy
24.10.2009 (15:05)

Ej umielibyście zrobić mi to zadanie:

Zaprojektuj i opisz trasę dowolnej wycieczki kilkudniowej!?...

' To może być coś związanego z zakopanym bo ja szukam tego i nic.. ;P x -D

Typ pracy