profil

Kierownik małej gastronomii

Szczegóły kursu

Tematyka:Rozwój osobisty

Tryb: Inne

Rodzaj:Szkolenia

Opis zajęć

Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do organizowania i prowadzenia punktów gastronomicznych. Uczestnicy kursu zapoznani zostaną z: wybranymi zagadnieniami z zakresu technologii produkcji kulinarnej i obsługi konsumenta; zasadami kalkulacji w gastronomii; sposobami dokonywania oceny jakości przygotowywanych posiłków; zasadami ich obróbki, porcjowania i wydawania; a także z przepisami bhp.

  • Czas trwania: 120 godzin
  • Opłata: 880 zł
  • Data rozpoczęcia: 2015-01-31 23:00:00
Kontakt

ul. Z. Krasińskiego 2
40-952 Katowice

+48 32/603 77 11
+48 32/603 77 61

Opcje dodatkowe

Odwiedź stronę WWW