Tematyka:Rozwój osobisty
Tryb: Indywidualne, Inne
Rodzaj:Szkolenia
Celem szkolenia jest uzyskanie umiejętności zawodowych niezbędnych przy wykonywaniu zawodu kelnera.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu jest posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.
Absolwent kursu otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem MEN (Dz.U. Nr 31, poz. 216).
70 godzin, zajęcia 2-3 razy w tygodniu (w tym soboty) przez 2 miesiące
ul. Podwale 13
00-252 Warszawa
+48 22 831 00 81
+48 22 635 61 74