profil

Stwórz w języku angielskim krótką kartę dań – przystawki/zupa/danie główne/deser/napoje ciepłe i zimne

restauracji specjalizującej się w kuchni polskiej.
10 pkt za rozwiązanie + 5 pkt za najlepsze rozwiązanie - 26.5.2020 (19:53) - przydatność: 67% - głosów: 3
Odpowiedzi
aneczka7778
26.5.2020 (20:20)
MENU
STARTERS
Fried onion rings
Garden salad (lettuce, tomatoes, onion, eggs, cucumber, vinaigrette sauce)
Grilled cammembert cheese
French fries
Tartare steak served with bread
SOUPS
Prawn soup with green vegetables
Mushroom soup with cream
Broth - chicken soup with noodles or rice
Tomato soup with noodles or rice
Garlic soup with grated cheese
MAIN DISHES – all meat dishes and seafood are served with rice/potatoes/French fries and fresh salad
MEATS
Grilled chicken
Fried chicken wings
Grilled beef steak
Fried pork
Baked turkey
SEAFOOD
Grilled tuna with pesto
Grilled salmon
Fried shrimps in sweet chilli sauce
Fried trout stuffed with onion
Fried cod
VEGETARIAN DISHES
Pancakes with spinach
Risotto with vegetables, tomato sauce and grated cheese
Chef salad (lettuce, avocado, grilled mushrooms, tomato, cheddar cheese, lime sauce)
Noodles with salmon and cream sauce
Semi fried tofu with couscous and salad
DESSERTS
Cheesecake with chocolate sauce
Apple pie with whipped cream
Ice cream topped with whipped cream and fruit
DRINKS
Sparkling/non sparkling water [still water]
Tea (various flavors)
Coffee
Hot chocolate
Cola
Fresh orange juice
Juice (apple, orange, tomato)
Wine (white, red; sweet, semi-sweet, dry)
Beer
komentarze
aneczka7778 26.5.2020 (20:21)

mam nadzieję że pomogłam, liczę na naj:)

Przydatne rozwiązanie? Tak Nie