profil

satysfakcja 56 % 54 głosów

Wykaz maszyn, urządzeń i sprzętów do obróbki wstępnej używanych w zakładach gastronomicznych

drukuj
Treść
Obrazy
Wideo
Opinie

WYKAZ MASZYN, URZĄDZEŃ I SPRZĘTÓW DO OBRÓBKI WSTĘPNEJ UŻYWANYCH W ZAKŁADACH GASTRONOMICZNYCH

Projekt na lekcje ?Wyposażenia technicznego zakładów gastronomicznych?.

Wykonał: Artur Strzałkowski kl. !!! TD kierunek kucharz


Załączniki:
Autor arturs20
Przydatna praca? Tak Nie
(0) Brak komentarzy
Typ pracy


Serwis stosuje pliki cookies w celu świadczenia usług. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w Serwis stosuje pliki cookies w celu świadczenia usług. Więcej szczegółów w polityce prywatności.