profil

obserwujący0
obserwuje0
liczba punktów
250
rozwiązanych / najlepszych
0 / 0
prac i notatek
0
poleca85%

Źródła zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym

Źródła zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym Mikroflora pierwotna i wtórna surowców roślinnych, zwierzęcych oraz surowców dodatkowych Surowce żywnościowe są środowiskami, w których drobnoustroje mogą bytować, rozwijać się niszcząc je i powodować...

poleca85%

Bakterie Drożdże Grzyby strzępkowe

Bakterie Drożdże Grzyby strzępkowe patrz załącznik :)

poleca84%

System Haccp - przykłady i wskazówki

System Haccp - przykłady i wskazówki patrz załącznik

poleca87%

Wymagania pokarmowe i wzrost drobnoustrojów. Drobnoustroje środowisk naturalnych jako źródło zanieczyszczeń w przemyśle spożywczym.

Wymagania pokarmowe i wzrost drobnoustrojów. Drobnoustroje środowisk naturalnych jako źródło zanieczyszczeń w przemyśle spożywczym Patrz załącznik